Yoga in Dorpshuis Vreeswijk

Yoga is oefenen met je lichaam en ontspannen in je hoofd. Voelen hoe je lichaam is als je oefent, en gedachten loslaten. Geen kopstand of lotuszit, maar in een rustig tempo zittende, staande en liggende oefeningen doen, die de gewrichten soepel houden, de spieren versterken en de ademhaling intensiveren. Naast yoga maak je ook kennis met de chinese bewegingsleer chi kung en tai chi. Voor deze oefeningen is ervaring van yoga niet nodig en de cursus wordt aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.

Docent: Rosemarie van Boxel is vijftien jaar actief als yogadocent in Nieuwegein, Utrecht en Soest. Zij geeft hatha-yoga, dit is yoga door middel van lichaamsoefeningen. Zij volgt zelf yoga in Amsterdam bij S. van Meyel. Naast yoga beoefent ze chi kung en tai chi.

Bij voldoende belangstelling start de groep half april op maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur. Om met een leuke groep te kunnen starten zijn er nog enkele deelnemers nodig. Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met tel 030 6062002 of E mail. wpvreeswijk@gmail.co

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk